Любимите ти горива за върхово представяне на твоя двигател станаха още по-хубави. Вече ще можеш да изпиташ онова приятно чувство, което усещаш, когато запалиш двигателя и той започне да работи с максимална мощност, на по-добра цена.

Зареди Shell V-Power 95 и Shell V-Power Diesel всеки вторник на цена само със 7 ст. по-висока от Shell FuelSave горивата в съответния търговски комплекс Shell, участващ в промоцията.

Можем още много да говорим за предимствата на Shell V-Power горивата, но най-добрият начин, да се увериш сам, е като ги тестваш.

Ето и търговските комплекси Shell, в които можеш да го направиш на промоционалната цена:

Shell Варна
Shell Варна Одесос
Shell Варна Почивка
Shell Варна Република
Shell Добрич
Shell Казанлък
Shell Плевен Център
Shell Плевен Дружба
Shell Хасково
Shell Шумен Стадиона
Shell Шумен Център
Shell Шумен 7 км

Всеки вторник в периода от 10.02.2020 до 05.04.2020 г. в избрани търговски комплекси Shell цената за литър от горивата Shell V-Power 95 и Shell V-Power Diesel е със 7 ст. над цената за литър на основните горива Shell FuelSave 95 и Shell FuelSave Diesel на съответния търговски комплекс Shell в този ден. Предложението е валидно за всички клиенти на обектите, където се предлага офертата, включително клиенти, ползващи карти за гориво като euroShell и др. Офертата може да се комбинира с отстъпка с карта ClubSmart.

Виж oфициалните правила за участие в промоцията:

ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯТА „SHELL V-POWER ВТОРНИК“

ВИЖ ОЩЕ

Shell V-Power

Открийте как Shell V-Power помага да се подобри представянето на двигателя.

Как гарантираме качеството на нашите горива

Стандартите на Shell за качествен контрол на горивата са безкомпромисни и валидни за всяка страна, в която компанията оперира.

МОЖЕ СЪЩО ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ОТ

Открийте ползите от своята ClubSmart карта!

Събирайте точки при зареждане и пазаруване в Shell, които можете да използвате за атрактивни подаръци, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните Deli by Shell продукти.

Наслади се на карамела

Наслади се на изкушаващата комбинация от карамелено капучино и карамелен мъфин в Shell и вземи бонус - 200 ClubSmart точки.