Tайната зад перфектната чаша Shell Café

Двата авторски бленда Shell Café са в основата на всяка наша напитка. Затова експертите ни са селектирали най-качествените кафе зърна, изпечени до съвършенство за богат и наситен вкус. Научи как:

Signature 100% Bio Arabica

Signature 100% Bio Arabica

Блендът е съставен от 8 грижливо подбрани висококачествени сортове био Арабика от Централна и Южна Америка, Сомалийския полуостров и Индия. Той носи приятен и нежен аромат с нотки на жасмин и роза. Вкусът има силни акценти на сладост и нежно, едва доловимо усещане за киселинност, с деликатен продължителен послевкус.

Signature Espresso

Signature Espresso

Блендът Signature Espresso е създаден с цел да се добави повече плътност и характерен каймак на напитката в допълнение към традиционните сладост и деликатен аромат. Съставът му включва сладки сортове Арабика от Централна Америка, съчетани с най-добрите бразилски Сантос. Плътността се получава чрез добавяне на Робуста от Индия и Централна Америка.

Нашите Shell Café баристи са добре подготвени да работят с висок клас кафемашини, за да предложат перфектната кафе напитка, поднесена с грижа и внимание.

ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ ПРОМОЦИИ

Вече можете да купите винетка в Shell

За още по-комфортно пътуване

ClubSmart подаръци - всичко за пътя и всичко останало

Открий онлайн актуалната селекция ClubSmart подаръци специално за теб