В този раздел

Управление на разходите за гориво

Ние сме тук, за да Ви дадем подробна информация, онлайн инструменти и гъвкавост, така че да можете да управлявате автопарка си безпроблемно.

Спестявания, които се виждат с просто око

Бързо ще забележите разликата, след като започнете да използвате картата за гориво на Shell. Помощ при управлението на разходите и намаляване на административната работа.

Защита от злоупотреби

Ние сме се посветили на това да правим Вашия бизнес безопасен и сигурен. Открийте как горивната карта от Shell Ви помага да следите разходите на Вашия автопарк и как нашият обучен персонал може да помогне за предотвратяване на злоупотреба. 

Качествените горива на Shell

Изведете бизнеса си напред с Shell FuelSave Diesel с технология DYNAFLEX, нашата най-иновативна почистваща формула¹. Това е енергията, която движи Вашия бизнес.

Развита мрежа

Никога няма да сте далеч от някоя от нашите бензиностанции. Използвайте нашата интерактивна карта на бензиностанциите или изтеглете нашето приложение, за да откриете най-близката до Вас бензиностанция на Shell.

Shell Fleet Hub

Shell Fleet Hub Ви позволява да изготвяте доклади, предупреждения и да управлявате сигурно електронното фактуриране. Това значи по-малко административни дейности. Освен това можете да следите всяка трансакция за всяко пътуване, така че да извличате най-добрите резултати от автопарка си.

Пътни такси и други услуги

Сигурността е от ключово значение за горивната карта на Shell. Ето защо ще откриете управляеми контролни механизми за употреба, предупреждения и специализирани екипи срещу злоупотреби. Даваме Ви цялото удобство на горивната карта, заедно със спокойствие и сигурност.