В този раздел

Защита от злоупотреби

Ние сме се посветили на това да правим Вашия бизнес безопасен и сигурен. Открийте как горивната карта от Shell Ви помага да следите разходите на Вашия автопарк и как нашият обучен персонал може да помогне за предотвратяване на злоупотреба. 

Качествените горива на Shell

Независимо дали става дума за Shell V-Power, или Shell Fuel Save, нашите качествени горива помагат да извлечете максимума от Вашия автопарк. 

Развита мрежа

Никога няма да сте далеч от някоя от нашите бензиностанции. Използвайте нашата интерактивна карта на бензиностанциите или изтеглете нашето приложение, за да откриете най-близката до Вас бензиностанция на Shell.

Shell Card Online

Shell Card Online Ви позволява да изготвяте доклади, предупреждения и да управлявате сигурно електронното фактуриране. Това значи по-малко административни дейности. Освен това можете да следите всяка трансакция за всяко пътуване, така че да извличате най-добрите резултати от автопарка си.

Пътни такси и други услуги

Сигурността е от ключово значение за горивната карта на Shell. Ето защо ще откриете управляеми контролни механизми за употреба, предупреждения и специализирани екипи срещу злоупотреби. Даваме Ви цялото удобство на горивната карта, заедно със спокойствие и сигурност.