Пътни такси

Всяка европейска държава има собствена система за таксуване на пътни такси. За международните превозвачи, които преминават транзитно през няколко държави и преминават през тунели или виадукти, заплащането им може да бъде проблемно. С горвна карта Shell всички тези такси могат да бъдат платени и всички разходи ще бъдат добавени във фактурата от Shell. Никакви излишни притеснения, само прав и приятен път!

Възстановяване на ДДС

Възстановяването на ДДС или акциз за дизелово гориво е право на всеки превозвач в Европа. Това обаче е сложна и времеемка работа, която често изисква обучени служители. С горивна карта Shell ние Ви помагаме да възстановите тези суми бързо и удобно.

Нашият Екип

Ние сме на Ваше разположение, за да Ви предоставим повече информация за нашите услуги и продукти. Готови сме да отговорим на всеки въпрос, който имате. Освен това, ако желаете подробности за Вашата карта Shell или оферта за пътни такси с технологията EETS, моля, попълнете специалния формуляр за заявка за оферта или като кликнете върху конкретния бутон с контакти на член от нашият екип и специалист на Shell ще се свърже с Вас възможно най-скоро.

LNG и БиоLNG

Втечненият природен газ (LNG) отделя 25% по-малко CO2 и 90% по-малко замърсители. С тези нови горива можете да изберете подходящия за Вас курс към нулеви емисии. Втечненият природен газ ще Ви позволи да постигнете устойчивост, както ефективно, така и изгодно.

Пътни услуги

Грижата за това камионите да изглеждат по най-добрия начин, а шофьорите и товарите да са в безопасност, е постоянна задача на управителите на автопаркове. С горивната карта Shell получавате достъп до голям набор от паркинги за камиони. Предлагаме също и автомивки за камиони и почистване на цистерни, за да може Вашият автопарк и Вашият бизнес да са винаги в блестящо състояние.