Вашата карта euroShell не е просто за пътуване по пътища – можете да разчитате на картата euroShell за резервиране и плащане на пътуванията през цяла Европа. С достъп до широк набор от европейски фериботни маршрути и ROLA услуги (комбиниран превоз камион върху влак), както и с единна фактура за всички разходи, вие можете да спестите на фирмата си време и пари.

Фериботни услуги

Използвайки Вашата карта euroShell, можете да се възползвате от услугите на Transcamion, основният фериботен превозвач, из цяла Европа, както и на P&O Ferries. 

Transcamion си сътрудничи с над 150 фериботни агента и предлага над 1300 фериботни маршрута от Черно море, през Балтийско море до Каспийско или Средиземно море.

Основният маршрут на P&O Ferries е между Франция и Обединеното кралство (Дувър – Кале), но можете да използвате своята карта euroShell за плащане за преминавания от Обединеното кралство до Белгия и Нидерландия.

Как да резервираме ферибот

За да резервирате ферибот с Transcamion, посетете уебсайта на компанията. С Transcamion можете да се възползвате от отстъпки (според броя на пътуванията) и дори да променяте часа на отпътуване при нужда.

С P&О Ferries Вашите шофьори използват своята карта euroShell за плащане директно на терминалите – без нужда от предварително резервиране. За повече подробности относно наличните маршрути и времеви графици посетете уебсайта на P&O Ferries.

ROLA (комбиниран превоз камион върху влак)

Ограниченията на скоростта, на теглото, работното време и екологичните съображения могат да оказват влияние върху международните маршрути за търговски превози. Чрез комбинирането на камионния и железопътен превоз, известно като ROLA, можем да Ви помогнем да спестите време и пари.

Ключови ползи от ROLA

 Пътуване през отделеното за почивка на шофьора време;

 Спестяване от текущи разходи, вкл. разход на гориво, пътни такси и износване на превозните средства;

 Освобождаване от ограниченията за транзит на камиони;

 Заобикаляне на задръстванията и избягване на опашките по контролните пунктове за камиони; и

 По-добро планиране на времето на пътуване и доставка.

Как да резервираме пътуване с ROLA

За резервиране на пътуване с ROLA с помощта на карта euroShell, свържете се с Rail Cargo Austria, европейският лидер в комбинираните превози, или с нашия партньор Transcamion.

Rail Cargo Austria ви предлага следните маршрути:

 Залцбург (Австрия) – Триест (Италия)

 Велс (Австрия) – Марибор (Словения)

 Вьоргъл (Австрия) – Бренер (Австрия)

 Вьоргъл (Австрия) – Тренто (Италия)

За повече информация, вкл. детайли за резервации, времеви график и ценоразпис, посетете уебсайта на Rail Cargo Austria.

Повече стойност при пътни такси и други услуги

Елементи за сигурност

Сигурността е от ключово значение за горивната карта на Shell. Ето защо ще откриете управляеми контролни механизми за употреба, предупреждения и специализирани екипи срещу злоупотреби. Даваме Ви цялото удобство на горивната карта, заедно със спокойствие и сигурност.

Пътни и магистрални такси

Няма нужда да се притеснявате за пари в брой, тъй като можете да използвате горивна карта от Shell за заплащане на пътните и магистрални такси. След това всичко се добавя към единна фактура. Така животът на всички става по-лесен.