Parking, Washing and Tank Cleaning

Придвижването от точка А до точка Б изисква обслужване от А до Я

Ако сигурността на шофьорите по време на почивка, изрядният външен вид и безупречно техническо състояние на превозните средства са от първостепенно значение за Вас, то Shell и неговите партньори са в услуга на Вашия бизнес из цяла Европа.

Паркинг за камиони

Карта Shell Ви дава достъп до бързоразрастваща се мрежа от комфортни и надеждни паркинги за камиони. Така Вашият бизнес ще се движи напред без притеснения за сигурността на товара и шофьорите, спазвайки максимално разпоредбите за безопасност на пътя.

Автомивка за камиони

Чистите камиони са визитката на Вашия бизнес по време на път. Затова се уверете, че правят страхотно впечатление. Интегрирайте лесно локациите за измиване в маршрутите на шофьорите си и оптимизирайте разходите за поддръжка.

Почистване на цистерни и резервоари

За да се гарантира спазването на условията за безопасност, е необходимо редовно да се почистват резервоарите както отвътре, така и отвън. С горивна карта Shell се възползвате от професионални услуги за почистване на всичко - от цистерни до силози.

Сервиз

Когато Вашите превозни средства изискват незначителни или основни ремонти по маршрута, ние сме на разположение. С нашата европейска партньорска мрежа помощта винаги е на ръка разстояние.

ЧЕСТО ЗАДАВНИ ВЪПРОСИ

Открийте още от предлаганите от Shell услуги

Локатор на станции

С над 45 000 обекта по целия свят, плюс още 10 000 партньорски обекта, нашата мрежа е една от най-големите в света.

Shell Fleet Hub

Shell Fleet Hub Ви позволява да генерирате справки, известия и да управлявате електронните си фактури сигурно, също така можете да следите всяка трансакция от всяко пътуване.