Parking, Washing and Tank Cleaning

Управлението на автопарк е много повече от придвижването между точка А и Б

Сигурността на шофьорите при почвика и безупречният външен вид на превозните средства са от ключово значение за мениджърите на автопарковете - Шел разполага с набор от услуги, които могат да бъдат от полза.

Паркинг за камиони

Нашата голяма мрежа от надеждни и сигурни паркинги ще направи живота на шофьори Ви по-лесен и същевременно ще Ви даде спокойствието, че Вашия товар е в безопасност, и че Вашият бизнес е съобразен със законодателството свързано с пътната безопасност.


Автомивка за камиони

Чистите камиони действат като визитка за Вашата фирма, а редовното почистване може и да ви помогне да намалите разходите за поддръжка. Работейки с широка мрежа от доставчици на услугата измиване на камиони, ние можем да ви помогнем лесно да интегрирате спирки с цел автомивка в маршрутите на шофьорите.


Почистване на цистерни и резервоари

За да бъдат съобразени със стандартите за здраве и безопасност, е жизненоважно резервоарите да получават редовно, цялостно почистване, отвътре и отвън. Персоналът на нашите партньори е специално обучен да почиства автомобилите ви по стандарт, всеки път.


ЧЕСТО ЗАДАВНИ ВЪПРОСИ

Открийте още от предлаганите от Shell услуги

Локатор на станции

С над 45 000 обекта по целия свят, плюс още 10 000 партньорски обекта, нашата мрежа е една от най-големите в света.

Shell Fleet Hub

Shell Fleet Hub Ви позволява да генерирате справки, известия и да управлявате електронните си фактури сигурно, също така можете да следите всяка трансакция от всяко пътуване.