truck driver

Никога няма да Ви остави на пътя

С Shell може да разчитате на:

 • незабавен достъп до европейската мрежа за ремонт на камиони;
 • надеждно обслужване в повече от 300 сервиза;
 • удобно таксуване през Вашата карта Shell;
 • намаляване на административните проблеми и езикови пречки.

Как работи услугата?

 • find

  Открийте

  При проблем с Ваш камион на пътя, потърсете подходящата локация за ремонт чрез приложението, уебсайта или телефона на нашия партньор.

 • reserved

  Резервирайте

  Направете резервация чрез приложението или уебсайта и ще получите на телефона си потвърждение и QR код. При посещение на локацията се представя кодът за резервация. Препоръчваме Ви този метод за ползване на услугата, тъй като свободни слотове на място не могат да бъдат гарантирани.

 • pay

  Платете

  След приключване на ремонта, разходите ще бъдат автоматично добавени към фактурата Ви от Shell или шофьорът може да плати на място с горивната си карта, като трансакцията ще бъде обработена и след това добавена към фактурата.

Открийте още от предлаганите от Shell услуги

Паркинг за камиони

Карта Shell Ви дава достъп до бързоразрастваща се мрежа от комфортни и надеждни паркинги за камиони. Така Вашият бизнес ще се движи напред без притеснения за сигурността на товара и шофьорите, спазвайки максимално разпоредбите за безопасност на пътя.

Автомивка за камиони

Чистите камиони са визитката на Вашия бизнес по време на път. Затова се уверете, че правят страхотно впечатление. Интегрирайте лесно локациите за измиване в маршрутите на шофьорите си и оптимизирайте разходите за поддръжка.

Почистване на цистерни и резервоари

За да се гарантира спазването на условията за безопасност, е необходимо редовно да се почистват резервоарите както отвътре, така и отвън. С горивна карта Shell се възползвате от професионални услуги за почистване на всичко - от цистерни до силози.