През 2011 г. нашите специализирани екипи срещу злоупотреби спестиха на нашите клиенти 4 милиона долара чрез проактивна превенция – ние винаги следим за подозрително поведение.

Клиентите с карти за гориво на Shell могат да получават ДДС само за 14 дни след датата на фактурата, което подобрява паричните им потоци и планирането на ресурсите.

Shell FuelSave Partner може да помогне за подобряване представянето на автопарка и да осигури на всеки шофьор специфични съвети относно икономичното шофиране. Това е прост и ефективен начин за намаляване на разхода на гориво и чрез по-интелигентни методи на шофиране може да допринесе за намаляването на разходите за поддръжка.

Повече в горивни карти от Shell

Защита от злоупотреби

Ние сме се посветили на това да правим Вашия бизнес безопасен и сигурен. Открийте как горивната карта от Shell Ви помага да следите разходите на Вашия автопарк и как нашият обучен персонал може да помогне за предотвратяване на злоупотреба. 

Качествените горива на Shell

Изведете бизнеса си напред с Shell FuelSave Diesel с технология DYNAFLEX, нашата най-иновативна почистваща формула¹. Това е енергията, която движи Вашия бизнес.