Повече от гориво

Повече от гориво

Изведете бизнеса си напред с Shell FuelSave Diesel с технология DYNAFLEX, нашата най-иновативна почистваща формула¹. Това е енергията, която движи Вашия бизнес.

 

Изведете бизнеса си напред

Shell FuelSave Diesel

Изведете бизнеса си напред

Търсенето на превози за хора и стоки продължава да нараства, докато разходите за суровини и по-високите екологични изисквания се повишават. Намирането на нови начини за подобряване на ефективността на автопарка в този предизвикателен пазар може да бъде определящ за бизнеса. Перфектно решение като Shell FuelSave Diesel с DYNAFLEX технология¹ може да помогне на Вашия бизнес да постига повече с по-малко.

Ползи
Подобрена ефективност на автопарка

Подобрена ефективност на автопарка

Специално формулираното гориво осигурява повече икономичност² и повече мощност при натоварване, Shell FuelSave Diesel позволява на автомобилите Ви да покриват надеждно повече километри и при по-ниски експлоатационни разходи³, така че да спестявате повече и да инвестирате повече.


Намалени разходи, свързани с поддръжката

Намалени разходи, свързани с поддръжката

Технологията ни за двойно почистване работи за активното премахване на отлагания по дюзите и цялостната защита на двигателя. Това води до по-малко повреди и по-малко разходи за поддръжка, което на свой ред означава повече време на пътя и по-висока рентабилност³.


УСТОЙЧИВОСТ

УСТОЙЧИВОСТ

С помощта на Shell FuelSave Diesel можете да намалите ефекта на автопарка си върху околната среда по няколко начина: (1) Въглероден отпечатък: намаляване на емисиите на CO₂ чрез по-добра икономия на гориво² (2) Грижа за обществото: по-малко черен дим⁴, благодарение на по-ефективно изгаряне (3) Спазване на законодателството: окуражаване на използването на биогорива чрез добавки против помътняване и подобрена стабилност на горивата


Благодарение на Shell FuelSave Diesel с технологията DYNAFLEX успяхме да намалим свързаните с горивото оперативни разходи с 30% в сравнение с дизел без добавки, използван преди това. Това стана възможно чрез намаляване на неизправностите по системите на двигателя и времето за престой на превозните средства в резултат на по-малко повреди.

г-н Бадрул Хихям, директор, Маянг Байумас DN Bhd, Малайзия

Proof of performance

Напредваме заедно

За да останете конкурентоспособни, се нуждаете от решение, което Ви помага да постигате повече с по-малко. Предоставяме на Вашето внимание някои факти и цифри, за да Ви демонстрираме как нашето дизелово гориво наистина носи добри резултати.
 

Защо да изберете Shell FuelSave Diesel?

 • Защо да изберете Shell FuelSave Diesel?

  Намалява отлаганията върху инжекторите

  Технология DYNAFLEX1 с двойно почистване, предназначена да помага при почистването на отлаганията върху инжекторите и предотвратява по-нататъшното им натрупване, което може да доведе до икономия на гориво до 3% 2 и по-ниски оперативни разходи2.

 • Подобрена стабилност на горивото

  Подобрена стабилност на горивото

  Формула1 за подобряване на стабилността на окисляването и поддържане на горивото по-стабилно при наличие на био компоненти, което води до намален риск от разграждане на горивото и натрупване на утайки.

 • Превенция от корозия

  Превенция от корозия

  Инхибитор на корозия за предотвратяване на корозия в компонентите на критичната горивна система и резервоарите за съхранение, намалена поддръжка и риск от повреда, по-ниски оперативни разходи.

 • По-бързо зареждане

  По-бързо зареждане

  Дизеловото гориво има естествена характеристика да образува пяна, която заема място в резервоара и забавя процеса на зареждане с гориво. Нашата формула е разработена с антипенител, за да помогне за намаляване на образуването на пяна и да направи възможно зареждането на резервоара до горе2.

1DYNAFLEX Technology или DYNAFLEX формула са нашите имена за нашето последно поколение съвременни формулировки за бензин и дизелови горива. Вижте www.shell.com/commercialfuels за повече информация.
2Shell FuelSave Diesel е гориво, което е разработено да ви помогне да осигурите до 3% икономия в сравнение с обикновения дизел без подобрена формула. Действителните спестявания могат да варират в зависимост от превозното средство, условията на шофиране и стила на шофиране. Вътрешните тестове на Shell и тестове с клиенти са показали редица икономии на гориво в зависимост от възрастта на превозното средство и вида на експлоатацията.
3Като обратна връзка от клиенти, а не Shell протоколи. Предимствата варират според вида на работа, превозно средство, условия на шофиране и стил на шофиране.
4При тежкотоварни двигатели до и включително Евро III.

ПОВЕЧЕ В ГОРИВНИ КАРТИ ОТ SHELL

Европейска тол услуга от Shell

Стремим се да направим таксуването възможно най-безпроблемно, като предлагаме експертни съвети, за да намерим правилното решение за вас, и да ви помогнем да постигнете най-доброто, за да получите най-доброто от автопарка.

Компенсиране на емисиите от CO₂ с Shell

По целия свят Shell изпълнява проекти за намаляване на емисиите на парникови газове, като същевременно подобрява условията на живот на местните общности и защитава биологичното разнообразие и дивата флора и фауна.