Поли - Касиер
Поли - Касиер

Полина Кръстева - Касиер

Казвам се Полина Кръстева, на 21 години, студентка.Започнах работа в търговски комплекс Shell преди три години като продавач-консултант на бързи закуски, след това бях на длъжността „касиер”, а сега съм „отговорник на смяна” .
Не съм си мислела, че ще работя толкова дълго време в безниностанцията. Когато постъпих, бързо свикнах с интензитета на работа и благодарение на търпението и разбирането от страна на колегите си, за една седмица бях обучена да изпълнявам длъжността си почти толкова добре, колкото тях.
Смятам, че когато човек се отнася сериозно към възложените му задължения, когато работи съвестно и е отзивчив- успявя. Най-голямото предизвикателство, разбира се, са клиентите. Може би именно работата ми с тях разви умението в мен да преценявам потребностите у другите.
Има различни типове клиенти, но винаги с нашия екип се стремим да ги посрещнем, обслужим и изпратим с усмивка.

Shell ми дава възможността да се запознавам с много хора и да създавам нови приятелства.
Успявам да съчетавам работата със следването си, както и с лично свободно време. Радвам се, че съм част от Shell!

ФилипФилип - Форкорт асистент
Филип - Форкорт асистент

Филип - Форкорт асистент

Казвам се Филип, на 36г. от София. Работя за Shell От 2012г. Стана бързо и неочаквано за мен. Имаше обява, обадих се, одобриха ме. Харесвам работата си, най-вече контактът с хората, възможността да покажа уменията си и да комуникирам. Предизвикателствата са много. Винаги има цел, която да постигнеш, нови горива и продукти, които да представиш на клиентите, различни стимули, преследването на награди. Екипът в моята бензиностанция е доста колоритен. Ние сме „сплав“ от опитни служители, калени с времето, и по-нови попълнение, които се стараят да бъдат все по-добри. Често се събираме, организираме си банкети. Освен колеги сме и приятели. Работата в Shell ти дава много – знания, нови контакти, разнообразие, научаваш все нови и нови неща за развиване на бизнеса, познания за човешката природа, да настройваш начина си на комуникация според клиента. Благодарение на всичко това развиваш себе си и собствените си умения.

Румен Димитров
Румен Димитров - Управител на търговски комплекс

Румен Димитров - Управител

Казвам се Румен Димитров, на 32 години, женен с 1 дете, а в свободното си време обичам да играя футбол. Започнах работа на търговски комплекс Shell през месец януари 2007 година като форкорт асистент. Разговарях с мой приятел работещ на бензиностанция на Shell по това време(той все още е служител на Shell) и се "запалих" по отношение на горивата , Ферари..., марката Shell като цяло. И си казах:"Защо да не опитам?!"От тогава до днес в мен гори страстта на целия работен процес, свързан с Shell!!! Работата на търговски комплекс Shell е много динамична и ми дава много във всяко отношение: комуникативни умения; психологическа стабилност в напрегнати моменти; умения и знания по отношение на БЕЗОПАСНОСТТА - моята, на екипа, клиентите и на моите близки.......и много други неща!

Александър Стаменов
Александър Стаменов - Ритейлър

Александър Стаменов - Ритейлър

Казвам се Александър Стаменов на 46 г, женен, интересувам се от кино, футбол и обчам да пътувам Моята история в Shell започва в далечната 1993 г. на първият обект на Shell в България-Shell Драгичево, кандидатствах за форкорт асистент в продължение на 2 месеца почти всекидневно. Накрая упорството ми бе възнаградено и бях назначен в Shell.
В началото работех много и различни неща , зареждане на горива, помпане на гуми, подреждане на магазин и т.н., после станах станах касиер, а след известно време помощник управител, а през 2004 и управител на обекта. Две години по-късно вече управлявах 2 търговски обекта в София.
През 2010 година реших да стана бизнес партньор на компанията и кандидатствах за Ритейлър.
Към момента управлявам обектите в Югозападна България – Благоевград, Кулата, Плоски и Левуново.

Какво ми харесва в работата ли? Възможността да работя за световен лидер, да се доказвам всекидневно заедно с екипа си и да подобряваме уменията и знанията си в стремежа да сме най-добрите търговци и клиентите да се връщат точно при нас.
Екипът, с който работя е от хора, които обичат работата си, обичат Компанията , логото и идеята, работохолици, отдадени на професията си.
Работейки в най-добрата компания в този бранш, имам възможността да се уча на професионализъм, на тънкостите и спецификите в търговията и постигането на най-високи стандарти в обслужването на клиенти.