ДА ЗАПОЧВАМЕ

Чудите ли се как да си набавите нужната информация? В търговските комплекси Shell уменията на служителите се ценят, затова им се осигуряват професионално обучение, упражнения и онлайн курсове. За да кандидатствате за работа, не Ви е необходим опит в нефтохимическата промишленост. Всеки служител получава информацията, която му е нужна, за да изпълнява ежедневните си задължения. Какво ще научите?

Онлайн курсовете ни са удобен начин за Вас да научите повече за продуктите, които се предлагат в бензиностанциите Shell: горива, масла, хранителни оферти Deli by Shell, както и картите за лоялни клиенти ClubSmart. Там ще намерите и подробна информация за предимствата и промоциите, които предлагаме. Обучението ще Ви помогне да се научите как да ги предлагате и продавате всеки ден.

С мисъл за удовлетвореността на служителите и комфорта на работата, на всички служители се преподават техники за реализиране на продажби, как да се справят в трудни ситуации и как да разпознават потребностите на клиента.

Вашата безопасност е не по-малко важна, затова Shell поставя фокус върху обучението на персонала на търговските комплекси за изпълнение на процедури по безопасност, опазване на околната среда и реакция в извънредни ситуации.

Във всички случаи можете да разчитате на помощта на опитен екип и експерти в областта на горивата, притежаващи богати технически познания за този вид продукти, което ще допълни знанията и уменията Ви да продавате.

ДОБРЕ ДОШЛИ В SHELL

Знанията, които получавате в обучението, упражненията и онлайн курсовете, са Ви полезни не само за изпълнението на рутинните задължения, но и за това да печелите награди от Shell. За най-добрите се предвиждат уникални подаръци. Ето как изглеждат наградните кампании за служителите:

"Добре дошли в Shell" дава възможност да печелите парични награди и да посетите различни места по света. Съревнованието е между търговските комплекси в мрежата, а категориите са две: работа като касиер и работа на форкорта. Условието е да сте най-добрите в постигането и дори надминаването на заложените цели.

Има и още възможности да спечелите награди! Всяка година се организират конкурси в подкрепа на един или друг продукт на Shell като продажба на диференцирани горива, продукти от магазина и предлагането на допълнителни услуги. Можете да спечелите парични награди, екскурзии и продукти с марка Ferrari.

"Хората ни правят наистина различни" е годишно състезание, в рамките на което постигналите най-високи резултати при изпълнението на заложените цели, получават награда - участие в ежегодната пищна церемония по награждаване на отличените служители на Shell по света. Мероприятието се провежда в градове от мащаба на Токио, Ню Йорк и Дубай. В конкурса се избират също така и най-добрият касиер и най-добрият служител на форкорт, които компанията изпраща на луксозно пътуване и им осигурява преживяване сравнимо само с филмовите церемонии.