ДА ЗАПОЧВАМЕ

Чудите ли се как да си набавите нужната информация? На търговските комплекси Shell уменията на служителите се ценят, затова им се осигуряват професионално обучение, упражнения и онлайн курсове. За да кандидатствате за работа, не ви е необходим опит в нефтохимическата промишленост. Всеки служител получава информацията, която му е нужна, за да изпълнява ежедневните си задължения. Какво ще научите?

Онлайн курсовете ни са удобен и финансово достъпен начин за вас да научите повече за продуктите, които се предлагат в бензиностанциите Shell: горива, масла, хранителни продукти Deli2Go, както и картите за лоялни клиенти ClubSmart. Там ще намерите и подробна информация за предимствата и промоциите, които предлагаме. Обучението ще ви помогне да се научите как да ги предлагате и продавате всеки ден.

С мисъл за удовлетвореността на служителите и комфорта на работата, на всички служители се преподават техники за реализиране на продажби, как да се справят в трудни ситуации и как да разпознават потребностите на клиента. Във всички случаи можете да разчитате на помощта на опитен екип от служители и запалени експерти в областта на горивата, притежаващи богати технически познания за този вид продукти, който ще допълни знанията ви, уменията ви да продавате и да комуникирате.

Вашата безопасност е не по-малко важна. Затова Shell поставя фокус върху обучението на персонала на търговските комплекси за изпълнение на процедури по безопасност, опазване на околната среда и реакция в извънредни ситуации.

Във всички случаи можете да разчитате на помощта на опитен екип от служители и запалени експерти в областта на горивата, притежаващи богати технически познания за този вид продукти, който ще допълни знанията ви, уменията ви да продавате и да комуникирате.

ДОБРЕ ДОШЛИ В SHELL

Знанията, които получавате в обучението, упражненията и онлайн курсовете, са ви полезни не само за изпълнението на рутинните ви задължения, но и за това да печелите награди от Shell. За най-добрите се предвиждат уникални награди. Ето как изглеждат наградните кампании за служителите:

"Добре дошли в Shell" дава възможност да печелите парични награди и да посетите различни моторспорт мероприятия по света. Съревнованието е между търговските комплекси в мрежата, а категориите са две: работа като касиер и работа на форкорта. Условието е да сте най-добрите в постигането и дори надминаването на заложените цели.

Веднъж на всяко тримесечие се избират десетте най-добри служители на каса и десетте, най-добри на форкорта, заедно с двамата най-добри управителя и двамата топ ритейлъри. Победителите получават възможността да заминат на групова екскурзия до някои от най-значимите места за автомобилната индустрия. Досега са организирани екскурзии до: фабриката на Ferrari в Маранело, пистата ЛьоМан в Париж, DTM BMW на пистата Хунгароринг и състезание от календара на F1 на пистата Спа в Белгия. Груповите екскурзии освен всичко останало са и отлична възможност да посетите нови дестинации като Париж, Болоня и Будапеща.

Има и още възможности да спечелите награди! Всяка година се се организират конкурси в подкрепа на един или друг продукт на Shell като продажба на диференцирани горива, продукти от магазина и предлагането на допълнителни услуги. Можете да спечелите парични награди, екскурзии и продукти с марка Ferrari.

"Хората ни правят наистина различни" е годишно състезание, в рамките на което постигналите най-високи резултати при изпълнението на заложените цели, получават награда - участие в ежегодната пищна церемония по награждаване на отличените служители на Shell по света. Мероприятието се провежда в градове като Токио, Ню Йорк и Дубай. В конкурса се избират също така и най-добрият касиер и най-добрият служител на форкорт, които компанията изпраща на луксозно пътуване и им осигурява преживяване сравнимо само с филмовите церемонии.

Пътуване до завода на Ferrari

Всяка година Shell изпраща най-добрите служители от търговските комплекси, първенци в класирането по наградната кампания, в сърцето на спортните автомобили Ferrari - заводът в гр. Маранело (Италия). Колекцията на музея Ferrari включва всички модели, които са произвеждани някога - от класически автомобили до копия на най-новите болиди от Формула 1. Във фабриката, разположена недалеч от музея, посетителите могат да надникнат в тайните и загадките, свързани с производството на автомобилите Ferrari. Посетителите получават и специални брандирани подаръци.

Екскурзията създаде и много възможности за интеграция. По време на общата италианска вечеря служителите имаха възможност да разговарят, да обменят опит и да се опознаят. На следващия ден имаше и нова изненада - посещение на град Болоня.