Shell България отвори най-новия си обект в Русе. Shell Дунав мост се намира непосредствено преди граничния пункт Русе – Гюргево като локацията предоставя удобна възможност за презареждане – както на автомобила – независимо дали е лек или тежкотоварен, така и на шофьорите и техните спътници преди да напуснат страната.

Новата бензиностанция попълни липсата до момента от комплексен обект в района, който да отговаря на най-високите стандарти за качество на продуктите и обслужването, като предлага голям магазин с широк асортимент от стоки. Локацията дава възможност за отдих в комфортния кафе кът на обекта под новия бранд Shell Café, където посетителите могат да се освежат с любимата си напитка, приготвена с внимание от специално обучени служители, както и на богат избор от свежа храна, приготвена на място.

Shell Дунав мост предлага добре познатите висококачествени Shell V-Power горива, техните Shell FuelSave алтернативи, както и автогаз. За удобството на шофьорите на тежкотоварни автомобили има на разположение две високодебитни колонки за дизел, сателит, Adblue пистолет с външен резервоар. На обекта има голям паркинг за камиони, за да даде възможност на водачите да направят комфортна пауза преди да продължат маршрута си в чужбина.

Въпреки, че обектът функционира отскоро, той вече е предпочитан сред шофьорите на тежкотоварни автомобили. По този повод се обърнахме към един от ключовите клиенти на компанията. “15 години зареждаме висококачествени горива в Shell. С картите Shell успяваме да плащаме и пътни такси в Европа, тунели, паркинги и това е голямо удобство. От нашите водачи, знам че Shell е предпочитано място не само за зареждане, но и за почивка, а Shell Дунав мост е много удобен, тъй като се намира до граничния контролно-пропускателен пункт.“, коментира Христо Христов, изпълнителен директор на транспортната компания Discordia.

„Вече повече от 30 години работим усилено за налагане на международни стандарти в обслужването в нашия бизнес и съм щастлив, че чрез Shell Дунав мост добавихме на картата още един обект на нашата утвърдена марка. Готови сме да посрещнем клиентите и да ги убедим лично в това“, коментира Николай Богданов, търговски директор на Shell България.