Лесно управление на европейските тол такси

Лесно управление на европейските тол такси

Управлението на автопарк, който пътува в чужбина е сложен бизнес. Различните национални системи за пътно таксуване могат да забавят водачите Ви, докато администрацията, която върви с тях, изисква офис ресурс. Нашето решение може да помогне.

Персонализирано решение за пътно таксуване за всеки бизнес

EETS
Покриваме всички Ваши нужди от пътни такси с една единствена услуга

Покриваме всички Ваши нужди от пътни такси с една единствена услуга

Всичко е проектирано така, че да бъде максимално опростено – от една регистрация за бордови устройства (OBU) и един набор от фактури за всички платени пътни такси до управление на всички горивни и негоривни трансакции през един клиентски профил.


Поемете контрол с решение, създадено с мисъл за Вас и Вашия бизнес

Поемете контрол с решение, създадено с мисъл за Вас и Вашия бизнес

Независимо от размера или вида на Вашия автопарк, нашите експерти могат да Ви помогнат да изберете решение за заплащане на електронни тол такси, което работи за Вас днес и има възможност за допълнителни настройки, когато имате нужда от него.


Възползвайте се от дългосрочна услуга, предоставена от партньор, на когото можете да се доверите

Възползвайте се от дългосрочна услуга, предоставена от партньор, на когото можете да се доверите

Повече от 30 години опит на Shell в технологиите за събиране на такси за автомобили и стабилните взаимоотношения с големите доставчици гарантират, че услугата ни ще се развива с пазара на EETS ( Европейска Електронна Тол Услуга), както и с Вашите собствени нужди.


Предимства на услугата

 • Най-пълното покритие

  Най-пълното покритие

  заплащайте Вашите пътни и тунелни такси в цяла Европа, като използвате едно бордово устройство.

 • Спестете пари

  Спестете пари

  регистрирайте се за последващо плащане и намалете риска от глоби, свързани с пропуснати пътни такси.

 • Специално за Вашите нужди

  Специално за Вашите нужди

  нашият екип ще работи с Вас, за да намерим решение за заплащане на пътни такси, което най-добре подхожда на Вашия бизнес.

 • Лесно инсталиране

  Лесно инсталиране

  инсталирането на бордовото устройство е бързо и лесно, а регистрацията му се прави от нашия Екип от пътни експерти.

 • Интегрирана с горивните карти Shell

  Интегрирана с горивните карти Shell

  управлявайте всички разходи на автопарка с един доставчик чрез Shell, включително горива и допълнителни разходи, като паркинг, ферибот и автомивка. 

 • Лесно за използване

  Лесно за използване

  интуитивната технология и дистанционна актуализация на софтуера правят нашето решение лесно за използване от Вас и Вашите водачи.

 • Спестете време

  Спестете време

  опростявате административните си процеси с един набор от фактури всеки месец за всички пътни такси, в български лева и спрямо официалния валутен курс.

 • Бъдете информирани

  Бъдете информирани

  онлайн достъп до информация, свързана с последни новини в сферата на пътното таксуване, 24/7 проследяване на зарежданията в реално време и калкулатор за пътни такси

What is EETS

EETS

Какво е EETS?

EETS е съкращение от Европейска Електронна Тол Услуга, рамката за свързаност на пътната мрежа в Европейския съюз, която има за цел да опрости процеса на плащане пътни на такси. Тя регламентира едно бордово устройство, което е съвместимо с всички европейски системи за пътно таксуване, като Shell работи активно за осъществяването на тази промяна. За да научите повече и да видите често задавани въпроси, следвайте връзката по-долу.

The Shell EETS Box

EETS

Бордово устройство с EETS технология от Shell

Нашето решение на Директивата за EETS е бордово устройство Shell EETS. Леснo за инсталиране и използване, то Ви дава управление на всички пътни такси, отстъпки от пътната такса, където е възможно, един набор от фактури и управление на информацията за пропътуваните километри, като в момента е на разположение за 12 държави. Когато използвате един доставчик, който предоставя дистанционна актуализации по въздуха, с бордовото устройство Shell EETS опростявате пътното таксуване. Нека работим заедно, за да намерим най-доброто решение за Вашите специфични нужди от пътни такси в Европа.

Покритие на Shell EETS

Натиснете маркираните зони, за да научите повече за всяка от тях
Покритие на Shell EETS
Подробности 1

Настоящо покритие*

Държави: Австрия, Белгия, Франция, Германия, Италия, Португалия, Испания, Полша**, Дания, Швеция, Норвегия, България, Швейцария и Унгария.

В момента Бордовото устройство Shell EETS4U Ви позволява да пътувате в тези страни с едно устройство, като работим за универсално решение, което да обхваща всички Европейски страни. Когато нова държава се присъедини към мрежата на EETS, тя ще бъде добавена дистанционно, в случай, че я заявите.

Забележка:

*Важи за мостовете между Швеция и Дания – мост Оресунд и мост Сторебелт

**Не важи за магистрала A4 между Краков и Катовице

Подробности 2

Очаквано разрастване

Държави: Чехия, Словения, Словакия.

Очаква се тези страни скоро да се присъединят към мрежата на Shell EETS4U – междувременно можете да платите, като използвате бордово устройство от локалния доставчик на пътни такси или горивна карта Shell.

Подробности 3

Локални решения

Тези държави все още не предлагат EETS решение, но можете да ги заплащате чрез договора с Shell и локалния доставчик на пътни услуги.

Натиснете маркираните зони, за да научите повече за всяка от тях

  

Прочетете повече за

Какво е EETS?

Научете повече какво представлява EETS и как ще се развива от тук нататък

Често задавани въпроси

Научете повече за нашите европейски решения за таксуване, персонализирани за вашия бизнес и пътуване. Ако не намерите отговор на вашия въпрос по-долу, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

Открийите безпроблемното пътуване в Европа

С повече от 100 различни Европейски платени пътни участъци в 30 държави, да управлявате пътното таксуване в различните страни е предизвикателство за ръководителите на автопарк и за водачите на камионите.

Пътна такса в България

С горивна карта Shell е възможно да заплатите пътната такса на територията на страната.