Country Leadership Team

Камелия Славейкова

Седалището на Shell се намира в Хага, Нидерландия. Нашият Chief Executive Officer е Бен ван Бюрден.

Прочетете профилите на членовете на нашия Executive Committee и Board of Directors

Камелия Славейкова е изпълнителен директор на Shell за България от 2008 г., а за Гърция – от 2010 г. Тя е и мениджър “Комуникации” в Shell за Централна и Източна Европа.

Камелия Славейкова има Магистърска степен по бизнес администрация за ръководни кадри (Executive MBA) от Американския Университет в България (2007 г.). Преминала е и през редица международни обучения и квалификации в системата на Shell. Завършила е специалността “Политическа икономия” (понастоящем “Макроикономика”) в Университета за национално и световно стопанство в София. Кариерата й в Shell България започва от 1993 г. като през първите години оглавява отдел „Маркетинг и реклама”, последователно на местно и регионално ниво. В периода 2000 г. – 2003 г. работи в маркетинг отдела на европейските структури на Shell, а впоследствие в управлението на корпоративните комуникации на компанията на регионално ниво.

Като активен участник в бизнес обществото Камелия Славейкова вече 8 години е член на Управителния съвет на Форума на българските бизнес лидери, а от 2016 г. е член на Българския офис на Европейския съвет за външна политика.

През 2016 г.и 2017 г., Forbes Woman я класира като един от 20-те най-влиятелни бизнес лидери в България. Също така, през 2016 г., тя бе номинирана за един от Топ 10-те Мениджъри на Годината в България в конкурс на престижното списание Мениджър.

ОЩЕ ЗА НАС

Кои сме ние

Научете повече за нашата дейност, хора и начина, по който работим, заедно за да дадем тласък на прогреса към решения за повече и по-чиста енергия.

Какво правим

Shell е международна енергийна компания, която има за цел да отговори на нарастващите потребности в световен мащаб от решения за повече и по-чиста енергия по начини, които са икономически, екологично и социално отговорни.

Може също да се интересувате от

Енергия и иновации

Как използваме човешката изобретателност, иновации и технологии, за да разкрием повече по-чиста енергия за десетилетия напред.

Работа и кариера

Ако се интересувате от работа в Shell България, моля, вижте свободните позиции към момента.

Устойчиво развитие

Устойчивото развитие в Shell се отнася до доставянето на енергия по отговорен начин, за да се задоволят нарастващите нужди на света.