Предлагаме пресни багети, вкусни сандвичи, които опаковаме за удобство по време на път, топли и студени тортили, любими български закуски, салати, печени на грил панини и хотдог, кроасани, мъфини, донъти и още много. Целта ни е да предлагаме пълноценни и разнообразни храни на нашите клиенти на пътя, както и на всички останали, за които е важно храната да бъде вкусна.

Топлите напитки в Shell, начело с ароматното италианско еспресо, също се предлагат като част от асортимента на нашата международна марка за висококачествени храни и напитки deli2go.

Богат избор

ПРЕДВАРИТЕЛНО ПАКЕТИРАНИ БАГЕТИ, САНДВИЧИ И ТОРТИЛИ

За максимално удобство по време на път предлагаме пакетирани багети, сандвичи и тортили, изцяло създадени от свежи, внимателно подбрани и качествени съставки. При нас ще намерите и пакетирани сладкиши, за да имате всичко необходимо в подходяща опаковка.

ХОТДОГ, ПАНИНИ И ЧАБАТИ

Можете да заложите на сигурен избор с хотдог XXL за най-гладните и хотдог „Класик” или „Премиум” за всички, които обичат златната комбинация от хлебче и франкфуртер. И докато хотдогът отдавна е издигнат в култ, с появата си на щанда на deli2go предложенията панини печелят сърцата и небцата ни с вкусни и висококачествени колбаси, сирена и свежи зеленчуци.

СЛАДКИ ИЗКУШЕНИЯ

Насладете се на сладка почивка от пътя с нашите пухкави кроасани, мъфини с троен шоколад или донъти с белгийски шоколад. Комбинирайте с еспресо, капучино или друга топла напитка deli2go, за да бъде щастието пълно.

ТОПЛИ ЗАКУСКИ ОТ ГРИЛА

Заповядайте при нас, когато искате да се насладите на топло приготвена храна. Топлите тортили и другите ни предложения от грила ще ви заситят пълноценно, като домашно приготвен обяд.

КАФЕ И НАПИТКИ

Ценителите на доброто кафе са добре дошли в Shell, където ще ги очароваме със 100% прясно приготвено италианско еспресо. Предлагаме още капучино, еспресо макиато, лате, горещ шоколад и чай, за да стоплите всяко свое пътуване с висококачествена ароматна напитка.

Вкус и качество

Марката deli2go на Shell е нашата гаранция, че получавате висококачествени, внимателно подбрани и винаги прясно приготвени храни и напитки. Екипът ни лично проверява качеството на предоставените от доставчиците храни. Осъществяваме редовни проверки в търговските комплекси. Срокът на годност на пакетираните храни в Shell е по-кратък от този на останалите опаковани храни на пазара, а прясно приготвените ни предложения се заменят с нови на всеки 4 часа.

Оферта за лоялни клиенти

Можете да увеличите баланса на своите ClubSmart точки с всяка закуска или напитка deli2go. Ще останете приятно изненадани от броя ClubSmart точки, които ще натрупате само срещу един сандвич deli2go! Имате възможност и да обменяте точки срещу конкретни предложения deli2go. Разберете повече на www.shellsmart.com

Търсете стрелката на deli2go

Можете да хапнете вкусно и пълноценно във всички търговски комплекси Shell, обозначени със стрелката на deli2go.

Повече за Мотористи

Електронна карта на търговските комплекси Shell

Използвайте инструмента за намиране на бензиностанции, за да намирате обекти на Shell или на партньори, да планирате и разпечатвате маршрути и дори да изтегляте файлове за GPS.

Промоции

Прочетете повече за нашите промоции