Предлагаме пресни багети, вкусни сандвичи, които опаковаме за удобство по време на път, топли и студени тортили, любими български закуски, салати, печени на грил панини и хотдог, кроасани, мъфини, донъти и още много. Целта ни е да предлагаме пълноценни и разнообразни храни на нашите клиенти на пътя, както и на всички останали, за които е важно храната да бъде вкусна.

Топлите напитки в Shell, начело с ароматното италианско еспресо, също се предлагат като част от асортимента на нашата международна марка за висококачествени храни и напитки deli2go.

Богат избор

ПРЕДВАРИТЕЛНО ПАКЕТИРАНИ БАГЕТИ, САНДВИЧИ И ТОРТИЛИ

За максимално удобство по време на път предлагаме пакетирани багети, сандвичи и тортили, изцяло създадени от свежи, внимателно подбрани и качествени съставки. При нас ще намерите и пакетирани сладкиши, за да имате всичко необходимо в подходяща опаковка.

ХОТДОГ, ПАНИНИ И ЧАБАТИ

Можете да заложите на сигурен избор с хотдог XXL за най-гладните и хотдог „Класик” или „Премиум” за всички, които обичат златната комбинация от хлебче и франкфуртер. И докато хотдогът отдавна е издигнат в култ, с появата си на щанда на deli2go предложенията панини печелят сърцата и небцата ни с вкусни и висококачествени колбаси, сирена и свежи зеленчуци.

СЛАДКИ ИЗКУШЕНИЯ

Насладете се на сладка почивка от пътя с нашите пухкави кроасани, мъфини с троен шоколад или донъти с белгийски шоколад. Комбинирайте с еспресо, капучино или друга топла напитка deli2go, за да бъде щастието пълно.

ТОПЛИ ЗАКУСКИ ОТ ГРИЛА

Заповядайте при нас, когато искате да се насладите на топло приготвена храна. Топлите тортили и другите ни предложения от грила ще ви заситят пълноценно, като домашно приготвен обяд.

КАФЕ И НАПИТКИ

Ценителите на доброто кафе са добре дошли в Shell, където ще ги очароваме със 100% прясно приготвено италианско еспресо. Предлагаме още капучино, еспресо макиато, лате, горещ шоколад и чай, за да стоплите всяко свое пътуване с висококачествена ароматна напитка.

Вкус и качество

Марката deli2go на Shell е нашата гаранция, че получавате висококачествени, внимателно подбрани и винаги прясно приготвени храни и напитки. Екипът ни лично проверява качеството на предоставените от доставчиците храни. Осъществяваме редовни проверки в търговските комплекси. Срокът на годност на пакетираните храни в Shell е по-кратък от този на останалите опаковани храни на пазара, а прясно приготвените ни предложения се заменят с нови на всеки 4 часа.

Оферта за лоялни клиенти

Можете да увеличите баланса на своите ClubSmart точки с всяка закуска или напитка deli2go. Ще останете приятно изненадани от броя ClubSmart точки, които ще натрупате само срещу един сандвич deli2go! Имате възможност и да обменяте точки срещу конкретни предложения deli2go. Разберете повече на www.shellsmart.com

Търсете стрелката на deli2go

Можете да хапнете вкусно и пълноценно във всички търговски комплекси Shell, обозначени със стрелката на deli2go.

Повече за Мотористи