В период от 3 месеца, докато вървеше промоционалната игра на Shell и ClubSmart, много хора мечтаеха как ще станат собственици на голямата награда BMW X2, но от надпреварата беше изтеглен само един победител. Неговото име е Иван Петров, и е от Пловдив.

Shell Smart - Winner-41

Само допреди месец 37-годишният пловдивчанин, собственик на малък бизнес за климатични и вентилационни системи, изобщо не е и очаквал, че ще се превърне в един от първите притежатели на новото BMW Х2 в България. 

Подаръкът възприема като награда за своята лоялност към горивата Shell.

Иван, на когото често му се налага да пътува из страната по работа, е притежател на карта за лоялни клиенти ClubSmart и благодарение на това разбира за голямата томбола. Веднага се включва, но след време забравя за своето участие. Ето защо, щастливата новина го изненадва много: „Първоначално не повярвах. Чак на следващия ден, когато дойде официалното писмо, че аз съм победителят от играта, разбрах, че е истина“. 

Shell Smart - Winner-7

Заедно със съпругата си, Иван получава ключовете за наградата си - BMW X2 във впечатляващ златист цвят, който производителите наричат Galvanic Gold. Семейството е посрещнато на бензиностанцията на „Цариградско шосе“ oт търговския директор на Shell за България, Мила Петрова, която му пожелава „безаварийно пътуване“.

Програмата ClubSmart е признание към клиентите на Shell за тяхната лоялност, като им дава възможност да трупат точки за всеки литър заредено гориво или покупка в магазина. Събраните точки могат да се използват за отстъпка от цената на горивото или да се обменят за ексклузивни подаръци и оферти на партньори.

Често картата за лоялност носи впечатляващи награди на своите притежатели. Тази година ClubSmart зарадва няколкостотин лоялни клиенти с награди от BMW. И един човек с този действително впечатляващ автомобил. 

Иван редовно зарежда от горивата Shell V-Power. Казва, че зарежда от специалните горива на Shell, първо защото забелязва икономичността им, и второ заради високото качество. Всички горива на марката минават през редовни независими проверки, което гарантира качеството им във всеки обект на Shell.

Колкото до Shell и BMW, те си партнират успешно през последните години. Баварският концерн обяви Shell за единствен препоръчан доставчик на първокласни моторни масла за автомобилите BMW M по света. От BMW препоръчват Shell V-Power дизел и бензин като специално създадени за върхово представяне и най-добра ефективност на своите двигатели.

Shell Smart - Winner-2

Първото нещо, което младото семейство ще направи, е да отпразнуват голямата награда, а следващият общ план включва пътуване с новото BMW и с двете деца - най-вероятно първо до морето.

От новата си придобивка Иван очаква да му осигури незабравими приключения – ако може до по-далечни дестинации: „Колата няма да е същата след двете деца, но... Този автомобил има страшно много екстри и определено ще ми трябва много време, за да ги проуча. Това се случва един път в живота на човек и как да не му се порадва!“.