Първият важен въпрос е на кого да се доверите за Вашата газова инсталация. Все повече производители на пропан-бутан инсталации изграждат собствена мрежа от монтажни сервизи. Какви биха били предимствата на това да се доверите на такъв сервиз?

  1. Монтажът се извършва на място, препоръчано от производителя.
  2. Механиците редовно се обучават и са в контакт с техническия екип на прозиводителя.
  3. Можете да сте сигурни, че ще получите професионална консултация.

За професионален монтаж и обслужване на газови системи можете да се доверите на „Таньо Видев 62“ ЕООД – официален представител на марката Landi Renzo в България. Вижте къде са сервизите на компанията.

Ако изберете марката Landi Renzo и услугите на „Таньо Видев 62“ ЕООД, можете да се възползвате от специалното предложение на Shell за клиенти с газови системи Landi Renzo. Ето какво ще откриете в брошурата за «добре дошли»:

  • Талони за отстъпка при зареждане с Shell AutoGas, Shell V-Power и Shell FuelSave.
  • Информация за Shell AutoGas и препоръки за поддържане на газовата Ви система.
  • Информация за карта ClubSmart, с която участвате в програмата за лоялни клиенти на Shell. За всяка трансакция в Shell събирате ClubSmart точки, които можете да обмените за отстъпки за гориво или атрактивни подаръци, както и да използвате, за да платите сметката си в Shell.
  • Информация за карта Shell, която осигурява на собствениците на малък и голям автопарк, безопасен и изгоден начин за закупуване на горива, плащане на пътни такси и още много удобства.

Повече за Горива Shell

Избирай Shell V-Power при всяко зареждане

и запази двигателя си в най-добра форма2

Shell V-Power Diesel

Новият и подобрен Shell V-Power Diesel1 – най-доброто ни гориво за върхово представяне досега.2