Управлявайте разходите си за гориво

С новата предплатена картова услуга Shell PrePaid Card планирате предварително разходите си, когато сте на път и зареждате при конкурентни условия от качествените горива Shell на територията на цялата страна. Предплатената карта Shell PrePaid Card позволява на водачите да изразходват само предварително определеното количество гориво, а на Вас да менажирате разходите на фирмата.

Лесно управление на автопарка

Ние знаем колко е важно да бъдете гъвкави при управлението на автопарка, затова имате онлайн достъп 24/7 до клиентския си профил. С Shell PrePaid Online поръчвате и блокирате карти, задавате настройки и лимити, проверявате баланс по карти, изтегляте електронни фактури. Също така можете да проследявате зарежданията по транзакции, за да знаете кой какво е изразходил.

Всичко на едно място, с опростено и интуитивно меню, администрирането на автопарка никога не е било по-лесно.

За да влезете в профила си, посетете онлайн портала на www.prepaid.shell.com/bg

Управлявайте паричните си потоци

Захранването на предплатената Ви сметка става посредством банков превод. При намаляване на салдото ние Ви изпращаме съобщение, за да знаете лимита, с който разполагате.

Сигурни трансакции

Предплатената карта Shell PrePaid Card е сигурен начин за зареждане, тъй като не е необходимо водачите Ви да имат в себе си големи суми в брой. Картата може да се използва както за горивни, така и за негоривни трансакции, в зависимост от избрания от Вас профил. В допълнение, пластиката на картата е Chip & PIN, което е най-сигурната система за картови разплащания в световен мащаб, с валидиране на ПИН код по време на извършване на разплащането на търговския комплекс Shell.

Регистрирайте се сега!

Свържете се с нас за да започнете да използвате предимствата на предплатената картова услуга Shell PrePaid Card веднага.

More in Shell fuel card

Кандидатствайте за Вашата карта за гориво от Shell

Попълнете краткия формуляр по-долу и ние ще се свържем с Вас, за да обсъдим Вашите изисквания и да открием правилната карта за Вас.

Сравняване на карти за гориво

Не сте сигурни коя карта е най-добра за Вашия бизнес?  Таблицата по-долу ще ви помогне да откриете правилната за вас.