Управлявайте разходите си за гориво

С новата предплатена картова услуга Shell PrePaid Card планирате предварително разходите си, когато сте на път и зареждате при конкурентни условия от качествените горива Shell на територията на цялата страна. Предплатената карта Shell PrePaid Card позволява на водачите да изразходват само предварително определеното количество гориво, а на Вас да менажирате разходите на фирмата.

Лесно управление на автопарка

Ние знаем колко е важно да бъдете гъвкави при управлението на автопарка, затова имате онлайн достъп 24/7 до клиентския си профил. С Shell PrePaid Online поръчвате и блокирате карти, задавате настройки и лимити, проверявате баланс по карти, изтегляте електронни фактури. Също така можете да проследявате зарежданията по транзакции, за да знаете кой какво е изразходил.

Всичко на едно място, с опростено и интуитивно меню, администрирането на автопарка никога не е било по-лесно.

За да влезете в профила си, посетете онлайн портала на www.prepaid.shell.com/bg

Управлявайте паричните си потоци

Захранването на предплатената Ви сметка става посредством банков превод. При намаляване на салдото ние Ви изпращаме съобщение, за да знаете лимита, с който разполагате.

Сигурни трансакции

Предплатената карта Shell PrePaid Card е сигурен начин за зареждане, тъй като не е необходимо водачите Ви да имат в себе си големи суми в брой. Картата може да се използва както за горивни, така и за негоривни трансакции, в зависимост от избрания от Вас профил. В допълнение, пластиката на картата е Chip & PIN, което е най-сигурната система за картови разплащания в световен мащаб, с валидиране на ПИН код по време на извършване на разплащането на търговския комплекс Shell.

Регистрирайте се сега!

Свържете се с нас за да започнете да използвате предимствата на предплатената картова услуга Shell PrePaid Card веднага.

More in Shell fuel card