В този раздел

Елементи за сигурност

Сигурността е от ключово значение за горивната карта на Shell. Ето защо ще откриете управляеми контролни механизми за употреба, предупреждения и специализирани екипи срещу злоупотреби. Даваме Ви цялото удобство на горивната карта, заедно със спокойствие и сигурност.

Пътни и магистрални такси

Няма нужда да се притеснявате за пари в брой, тъй като можете да използвате горивна карта от Shell за заплащане на пътните и магистрални такси. След това всичко се добавя към единна фактура. Така животът на всички става по-лесен.

Тунели и мостове

Продължавайте да се движите с горивна карта от Shell. Плащайте таксите за тунели и мостове във всички основни европейски държави.

ДДС и акциз

Лесно е да възстановявате ДДС и акциз бързо в цяла Европа с горивната карта от Shell.

ПЪТНА ПОМОЩ ЗА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

Помощта никога няма да е далеч с горивната карта от Shell. Ще откриете надеждна пътна помощ в почти 40 европейски страни. 

Фериботи и ROLA (комбиниран превоз камион върху влак)

Картата за гориво на Shell ви дава гъвкавост да плащате за ROLA услуги (комбиниран превоз камион върху влак) и за резервации на европейските фериботи. Така се комбинират периодите на почивка за водача с времето на движение. Това спестява на Вашия бизнес време и пари и намалява емисиите на СО2.

Паркинг, автомивка за камиони и почистване на цистерни

Открийте как Shell и нашите партньори можем да Ви помогнем да поддържате автопарка си чист и да намерите паркинг с лекота, когато сте на път.