В този раздел

Категории на таксуване според въглеродната емисия

Европейската комисия измени Директивата за евровинетката, за да постигне подобряване на климата. В резултат на това таксата за тежкотоварни автомобили (HGV) в Германия ще включва допълнителна такса въз основа на CO₂ емисии.

Промените са на път

След като Словакия, Чехия и Словения се присъединят към европейската услуга за електронно таксуване (EETS) през 2023 г., пътят напред е отворен.

Управлението в системата става бързо и лесно, благодарение на единичното бордово устройство EETS4E/EETS Box, предоставено от Shell като

идеалното надеждно решение

Елементи за сигурност

Сигурността е от ключово значение за горивната карта на Shell. Ето защо ще откриете управляеми контролни механизми за употреба, предупреждения и специализирани екипи срещу злоупотреби. Даваме Ви цялото удобство на горивната карта, заедно със спокойствие и сигурност.

Пътни и магистрални такси

Няма нужда да се притеснявате за пари в брой, тъй като можете да използвате горивна карта от Shell за заплащане на пътните и магистрални такси. След това всичко се добавя към единна фактура. Така животът на всички става по-лесен.

Тунели и мостове

Продължавайте да се движите с горивна карта от Shell. Плащайте таксите за тунели и мостове във всички основни европейски държави.

ДДС и акциз

Лесно е да възстановявате ДДС и акциз бързо в цяла Европа с горивната карта от Shell.

ПЪТНА ПОМОЩ ЗА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

Помощта никога няма да е далеч с горивната карта от Shell. Ще откриете надеждна пътна помощ в почти 40 европейски страни. 

Фериботи и ROLA (комбиниран превоз камион върху влак)

Картата за гориво на Shell ви дава гъвкавост да плащате за ROLA услуги (комбиниран превоз камион върху влак) и за резервации на европейските фериботи. Така се комбинират периодите на почивка за водача с времето на движение. Това спестява на Вашия бизнес време и пари и намалява емисиите на СО2.

ПАРКИНГ, АВТОМИВКА ЗА КАМИОНИ, ПОЧИСТВАНЕ НА РЕЗЕРВОАРИ И СЕРВИЗ

Открийте как Shell и нашите партньори можем да Ви помогнем да поддържате автопарка си чист и да намерите паркинг с лекота, когато сте на път.